Cherie Hotel

Evenimente Private

Cu o experienta de peste 8 ani in industria ospitaliera si un interior total renovat in 2013, Cherie Hotel Boutique & Restaurant s-a relansat ca locatie ideala atat pentru evenimente private precum nunti, botezuri si zile de nastere cat si pentru intalniri de business si evenimente corporate.

Echipa Cherie ofera servicii impecabile si know-how necesar pentru a organiza meeting-uri si evenimente business de succes si ofera servicii impecabile pentru confortul oaspetilor sai.

Noi intelegem provocarile pe care le aveti cand organizati evenimente de orice marime, de la petreceri private si dineuri, la intalniri de afaceri si seminarii.

Pentru o planificare usoara, venim in ajutorul dumneavoastra cu pachete de servicii personalizate si promisiunea de a livra servicii profesionale.

Picture19

 

Hotelul dispune de un restaurant cu 3 sali de marimi diferite care pot gazdui un total de 70 persoane si o gradina cu terasa, unde se pot organiza petreceri si dineuri pentru 50 – 70 de persoane.

Echipa noastra de bucatari va fi incantata sa creeze un meniu personalizat care va satisface si cele mai pretentioase cerinte, totul in limita bugetului dumneavoastra.

Pentru ofertare si detalii in ceea ce priveste meniul, aranjarea salii si dotarile tehnice, va rugam sa ne contactati.

Tudor Nicolae, 
Manager Hotel
Telefon: 0724.262.626
Email: rezervari@cherie-hotel.ro