Cherie Hotel

Evenimente

Duminica de poveste in famile – Petrecerea Baloanelor Uriase de Sapun

Posted on

Daca vrei sa petreci o zi de weekend relaxanta, in timp ce copiii tai se distreaza si invata lucruri noi, te invitam in gradina de vara Cherie la „Duminica de poveste in famile ” – un eveniment bi-lunar, pe care dorim sa-l transformam intr-o traditie de familie.

Duminica pe 27 Iulie va invitam la Petrecerea Baloanelor Uriase de Sapun, de care, cu siguranta, se vor bucura atat copiii cat si parintii. 🙂 Cu totii suntem copii in suflet.

Cand?
Duminia, 27 iulie, ora 10.30
Unde?
Str. Cornelia, nr. 26, zona Parcul Carol

Pentru copii am pregatit un program de ateliere distractive si educative la care, desigur, pot participa si parintii.

Program 27 Iulie 2014:
11.00 – 12.00 Atelier de facut baloane uriase de sapun. Dupa atelier fiecare copil va primi un chit de baloane de sapun pentru acasa. Varsta recomandata: 1+
12.00 – 12.30 Pauza
12.30 – 13.30 Atelier de colaje „Animalute simpatice”. Varsta recomandata: 2 – 12 ani

Va recomandam sa ajungeti intre 10.30 si 11.00 pentru a va asigura ca copiii vor participa la intregul program pregatit pentru ei.

Taxa de participare este 30 Lei/ copil si include participarea la atelierul de facut baloane gigantice, un set de facut baloane pentru acasa si participarea la atelierul de colaje.

Rezervarea se face prin plata integrala a biletelor pentru fiecare copil. Plata taxei de participare si rezervarea se face la locatia restaurantului.

Atentie! Locurile sunt limitate.

Pentru detalii sunati-ne la numarul de telefon: 0725.542.907

Ne vedem duminica cu toata familia! 🙂