Cherie Hotel

SPA & Sauna

Banya Ruseasca


Relaxeaza-te si detoxifiaza-ti organismul, asa cum o faceau slavii de secole: in Banya Ruseasca –  sauna cu aburi, arome de eucalipt si un masaj cu maturite din crengi de stejar sau mesteacan.

Slavii vechi considerau ca sauna reprezinta combinatia a doua elemente opuse, focul si apa, care purifica nu numai trupul, dar si sufletul.

 

Va invitam sa evadati de rutina zilnica, pentru o relaxare profunda si biatitudine la Cherie SPA & Sauna.

 

Sauna Cherie respecta intocmai tehnicile si principiile vechi de secole ale terapiei corporale care urmeaza pasii unui ritual SPA.

Sauna este incalzita la o temperatura de peste 90 grade si o umeditate a aerului ridicata (peste 60%), cu ajutorul unui cuptor pe care se incing pietre de granit. Dupa ce pietrele sunt incinse suficient, acestea sunt stropite cu apa si ulei de eucalipt.

684_535358179846325_1277782901_n
999906_533569776691832_1587081869_n

Urmand ritualul baii rusesti, se recomanda masarea corpului, din cap pana in picioare, prin “bataia” cu maturite din crengi de stejar sau mesteacan, pentru stimularea circulatiei si stimularea procesului de detoxifiere a organismului. Dupa o astfel de “bataie”, ritualul SPA poate fi finalizat cu o masca de miere de albine pe intregul corp.

Beneficii terapeutice Banya Ruseasca

Banya Ruseasca stimuleaza circulatia sangvina, relaxeaza muschii, stimuleaza procesul de detoxifiere si metabolismul. De asemenea, imbunatateste respiratia, intareste sistemul imunitar si restabileste functiile rinichilor si ficatului.

Pentru relaxare totala Cherie SPA este dotat cu:

  • Jacuzzi
  • Piscina
  • Camera de masaj
  • Zona de relaxare cu televizor.